احمد مازنی نماینده تهران در نشست اقوام گفت: آنچه باعث شده ایران ایران بماند همبستگی و انسجام و احترام متقابل بین همه این اقوام است».
به گزارش گفتگو نیوز حجتالاسلام احمد مازنی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست اقوام، گفت: «ایران از مجموعهای از اقوام تشکیل شده؛ کرد، فارس، لر، ترک، ترکمن و بین همین اقوام هم شعبههایی تشکیل شده و من فکر میکنم آنچه باعث شده ایران ایران بماند همبستگی و انسجام و احترام متقابل بین همه این اقوام است».
او ادامه داد: «هنر رهبران ایران در طول تاریخ این بوده که آنجا که توانستند همه این ظرفیتها را کنار هم ببینند و از همه این ظرفیتها استفاده کنند و به همه این اقوام احترام بگذارند ایران را ایران نگه دارند ولی هر جا اقوام ایرانی را متحد و با هم نخواستند و قومی را در برابر قوم دیگر قرار دادند و نگاه ابزاری به اقوام ایرانی داشتند آن وقت ما بخشی از خاک ایران را از دست دادیم».
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر ضرورت وحدت اقوام گفت: ما زمانی بخشی از خاک ایران را از دست میدادیم که نگاه حاکمان به مردم ایران نگاه ابزاری بود و اینکه مردم به درد سربازی و رعیتی و زمان جنگ و ناخوشی میخورند و احترامی برای اقوام، آرا، نگاه و نظر مردم قائل نشدند. آنجا بود که مردم ایران و اقوام ایرانی در بهترین حالت بیتفاوت شدند و گفتند به ما چه ربطی دارد.
مازنی با اشاره به رد صلاحیت های گسترده و بی رقیب بودن برخی حوزه های انتخابیه تاکید کرد: با این شرایط با قرعه کشی هم میشود انتخاب کرد و نیازی به برگزاری انتخابات نیست. اما پیشنهاد بنده به شما این است در هر حوزه ای که رقابت وجود دارد باید چنان رفتار کنیم که کسانی که نگاه ابزاری به مردم دارند پشیمان شوند.
مازنی گفت: باید بیاموزیم از هاشمی رفسنجانی. صلاحیت هاشمی را رد کردند اما ایشان تدبیر کردند و گفتند بروید ستاد روحانی. کنش گران سیاسی نباید قهر کنند. این شیوه مدیریت نمی تواند جامعه را راهبری کند. مردم نیاز به راهبرانی دارند که در پیچ و خم ها مردم را نجات دهند.
نماینده تهران تصریح کرد: شعار ما مقاومت برای صلح است. صلح برای ایران. مشارکت حداکثری در کنار مقاومت حداکثری و در برابر فشار حد اکثری.
مازنی افزود: امروز هم در شرایطی هستیم که دشمن تا بن دندان مجهز به ابزاری است که در حوزه اقتصاد، جنگ روانی و نظامی، رسما ما را تهدید میکند، فرماندهان ما را ترور میکند و فشار حداکثری بر ما روا میدارد. در چنین شرایطی شرط عقل این است که مقاومت حداکثری کنیمِ؛ چه اقتصاد مقاومتی یا مقاومت به معنی تقویت بنیه دفاعی.
این نماینده اصلاح طلب مجلس دهم گفت: برخی رنگین کمان اقوام ایرانی را در قالب دولت-ملت نمیفهمند و نمیخواهند، آنها مردم را رعیت میخواهند و با اندیشه ارباب-رعیتی با مردم برخورد میکنند، برای آرای مردم حرمتی قائل نیستند در نتیجه رفتاری انجام میدهند که انگار مردم صغیر هستند و نیاز دارند که کسی از اموال این صغار مراقبت کند.
وی اضافه کرد: آن چیزی که باعث میشود نگاه حاکمان به مردم نگاه توام با احترام باشد این است که مردم در پیچهای مهم تاریخی با کرامت، عزت، صبر، متانت و تصمیم درست عمل کنند. همان کاری که شما ۴۱ سال قبل در ۲۲ بهمن کردید. امام چون نگاه ابزاری به اقوام ایرانی نداشت توانست مردم را با هم منسجم کند و کشور را از دست ابرقدرتها و دشمنان ایران خارج کند و در جنگ با دشمن هم باز با همین فرهنگ یعنی با احترام به مجموعه مردم ایران توانست در جنگ هم پیروز شود.